Overnight oats met banaan en appel

Overnight oats maken: 's avonds klaarzetten en de volgende dag staat je ontbijt klaar. Dat scheelt toch minstens een kwartiertje in de ochtend!

345 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 8 uur wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de appels en snijd in blokjes van ca. 1 cm. Snijd de banaan in halve plakjes. Roer de havermout en de helft van de pindakaas door de melk tot alles goed gemengd is.

  2. Roer de helft van de appel en banaan erdoor. Verdeel over de glaasjes of potjes en verdeel de rest van de appel en pindakaas erover. Dek af en laat ze 1 nacht in de koelkast staan.

  • bewaartipMakkelijk in een potje met deksel mee te nemen.
  • bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Overnight oats met banaan en appel

Overnight oats maken: 's avonds klaarzetten en de volgende dag staat je ontbijt klaar. Dat scheelt toch minstens een kwartiertje in de ochtend!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig