Garden Gourmet

Bloemkoolnasi met vegastukjes van Garden Gourmet (advertentie)

Koken met Garden Gourmet: deze 'nasi' met vegastukjes zit boordevol groente. Hoe dat komt? Omdat je bloemkoolrijst gebruikt in plaats van witte rijst.

425 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. MAAK JE BLOEMKOOLRIJST. Maak eerst je bloemkoolrijst. Scheid de bladeren van je bloemkool van de rest, maar gooi ze niet weg! Rasp de bloemkool met een rasp. Als je kant en klare bloemkoolrijst gebruikt kan je deze stap overslaan.

  2. SNIJD AL JE GROENTEN. Snipper de ui, de rode paprika, de prei en de chilipeper. Hak ook de knoflook en de gember fijn.

  3. WOK ER OP LOS! Voeg in een pan met wat olijfolie je sojasaus, chilipeper, knoflook en gember toe. Voeg daarna de bloemkoolblaadjes, alle groenten en natuurlijk de filetstukjes toe. Je kunt ook de hoisinsaus toevoegen.

  4. TIJD OM HET TE SERVEREN. Ready to serve! Voeg je groentemix toe aan je bloemkoolrijst en bedek deze met wat cashewnoten. Genieten!

  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Garden Gourmet. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Bloemkoolnasi met vegastukjes van Garden Gourmet (advertentie)

Koken met Garden Gourmet: deze 'nasi' met vegastukjes zit boordevol groente. Hoe dat komt? Omdat je bloemkoolrijst gebruikt in plaats van witte rijst.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig