Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tomaten in blokjes en hak de koriander grof.
Verhit de zonnebloemolie in een hapjespan en bak de kipfilethaasjes 3 minuten rondom goudbruin.
Voeg de Butter Chickensaus toe aan de pan samen met de gesneden trostomaten en boter. Laat 10 minuten op laag vuur stoven.
Maak de saus af met een swirl yoghurt en de gesneden koriander.
Serveer de Butter Chicken met basmatirijst.
'Butter chicken' en yoghurt van Tilda (advertentie)
Koken met Tilda: een romig en mild gerecht vol van smaak. Tilda heeft de saus al voor je gemaakt, en jij maakt het compleet met verse tomaat en kip of paneer. Makkelijk én lekker!
- algemeenDit recept is ontwikkeld door Tilda. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
'Butter chicken' en yoghurt van Tilda (advertentie)
Koken met Tilda: een romig en mild gerecht vol van smaak. Tilda heeft de saus al voor je gemaakt, en jij maakt het compleet met verse tomaat en kip of paneer. Makkelijk én lekker!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD181488_220x162_JPG.jpg)
4 personen
517 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tomaten in blokjes en hak de koriander grof.
Verhit de zonnebloemolie in een hapjespan en bak de kipfilethaasjes 3 minuten rondom goudbruin.
Voeg de Butter Chickensaus toe aan de pan samen met de gesneden trostomaten en boter. Laat 10 minuten op laag vuur stoven.
Maak de saus af met een swirl yoghurt en de gesneden koriander.
Serveer de Butter Chicken met basmatirijst.
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door Tilda. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
240 g Tilda basmatirijst
250 g trostomaten
10 g verse koriander
2 el zonnebloemolie
300 g kipfilethaasjes
375 g Tilda butter chicken
30 g ongezouten roomboter
150 ml volle yoghurt