Kippendij in romige champignonsaus en gekookte broccoli

Een heerlijke maaltijd voor doordeweeks of als hoofdgerecht van je diner voor twee: kippendij in romige champignonsaus met gekookte broccoli. Garneer met Parmezaanse kaas. Keto én in een halfuurtje klaar. Wat wil je nog meer?

670 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de champignons in parten en de knoflook fijn. Verhit de olie in een braadpan en bak de kip met de uienpoeder in 5 min. rondom aan op middelhoog vuur. Voeg de champignons en knoflook toe en bak 5 min mee.

  2. Roer de slagroom met het arrowroot tot een glad papje en voeg samen met het water en bouillonblokje toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur ca. 5 min. zachtjes inkoken.

  3. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes, schil de stronk en snijd in halve plakjes. Kook de broccoli in 3-5 min beetgaar en giet af.

  4. Rasp de kaas fijn een voeg de helft toe aan de kip met saus en laat smelten. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  5. Snijd de peterselie grof. Serveer de broccoli met de kip in champignonsaus en bestrooi met de rest van de kaas en peterselie.

Gerelateerde recepten

Kippendij in romige champignonsaus en gekookte broccoli

Een heerlijke maaltijd voor doordeweeks of als hoofdgerecht van je diner voor twee: kippendij in romige champignonsaus met gekookte broccoli. Garneer met Parmezaanse kaas. Keto én in een halfuurtje klaar. Wat wil je nog meer?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig