Meng de garnalen met de cocktailsaus.
Verdeel de garnalen over de slablaadjes en bestrooi met de cayennepeper.
Mini-garnalencocktail met babyromaine
Eet de klassieke garnalencocktail eens uit het vuistje. Dit serveer je de garnalen met whiskycocktailsaus namelijk in een blaadje van babyromaine.
- combinatietipLekker met een partje citroen.
- vegantipVervang de garnalen en de cocktailsaus door de vegan versie.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Mini-garnalencocktail met babyromaine
Eet de klassieke garnalencocktail eens uit het vuistje. Dit serveer je de garnalen met whiskycocktailsaus namelijk in een blaadje van babyromaine.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD183709_220x162_JPG.jpg)
4 personen
50 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Meng de garnalen met de cocktailsaus.
Verdeel de garnalen over de slablaadjes en bestrooi met de cayennepeper.
combinatietip:Lekker met een partje citroen.
vegantip:Vervang de garnalen en de cocktailsaus door de vegan versie.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
100 g garnalen
3 el whisky cocktailsaus
4 blaadjes babyromainesla
1 tl gemalen cayennepeper