Hertencarpacciobonbon

Een vulling van roomkaas en rodekool met appel, gerold in flinterdun gesneden hertenvlees. Klinkt goed, toch? Deze hertencarpacciobonbon is een subtiel en lekker hapje.

95 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de roomkaas met de rodekool met appel.

  2. Leg ¼ van de carpaccio op het werkblad en schep ¼ van de roomkaas erop. Vouw het vlees zo strak mogelijk over de vulling heen en vorm een bolletje. Draai om. Maak zo nog 3 bonbons.

  3. Leg de bonbons op de amuselepels. Besprenkel met de dressing uit de carpaccioverpakking, de rest van de zakjes gebruik je niet. Bestrooi met peper en eventueel zout.

Hertencarpacciobonbon

Een vulling van roomkaas en rodekool met appel, gerold in flinterdun gesneden hertenvlees. Klinkt goed, toch? Deze hertencarpacciobonbon is een subtiel en lekker hapje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig