Verwarm de oven voor op 165 °C. Verwarm de pasteibakjes volgens de aanwijzingen op de verpakking op een met bakpapier beklede bakplaat. Verwarm de champignonragout in een steelpan en spuit de peterselie goud.
Haal de pasteibakjes uit de oven, vul met de ragout en garneer met peterselie. Serveer direct.
Kerstboompasteitjes met ragout
Wat is er feestelijker dan pasteitjes met ragout? Pasteitjes in de vorm van een kerstboom! Spray nog wat gouden glitters over je pasteitjes met champignonragout en waan je helemaal in de kerstsferen.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Kerstboompasteitjes met ragout
Wat is er feestelijker dan pasteitjes met ragout? Pasteitjes in de vorm van een kerstboom! Spray nog wat gouden glitters over je pasteitjes met champignonragout en waan je helemaal in de kerstsferen.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD197223_220x162_JPG.jpg)
16 personen
55 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 165 °C. Verwarm de pasteibakjes volgens de aanwijzingen op de verpakking op een met bakpapier beklede bakplaat. Verwarm de champignonragout in een steelpan en spuit de peterselie goud.
Haal de pasteibakjes uit de oven, vul met de ragout en garneer met peterselie. Serveer direct.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 16 personen)
16 AH Excellent minipasteibakjes kerstboom
150 g AH Excellent champignonragout in blik
5 g verse peterselie
1 flesje AH Excellent glitterspray goud
Dit heb je nodig
bakpapier