Kerstboomhapjes met gevuld eitjesalade (advertorial)

Deze borrelboompjes met gevuld eitjesalade en zalmforeleitjes zijn niet alleen een feest voor het oog, maar ook een ware smaaksensatie. Laat de kerst maar komen.

95 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 165 °C. Bak de bladerdeegbakjes volgens de aanwijzingen op de verpakking op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd ondertussen de bieslook fijn.

  2. Haal de bladerdeegbakjes uit de oven en laat iets afkoelen. Doe de gevuld eitjesalade in de spuitzak en spuit de vulling in de bladerdeegbakjes. Leg de zalmforeleitjes erop, bestrooi met de bieslook en verdeel over eventueel een etagère.

  • vegatipVervang de zalmforeleitjes door smaakparels met ‘aceto balsamico di Modena BGA’ (AH Excellent).
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Kerstboomhapjes met gevuld eitjesalade (advertorial)

Deze borrelboompjes met gevuld eitjesalade en zalmforeleitjes zijn niet alleen een feest voor het oog, maar ook een ware smaaksensatie. Laat de kerst maar komen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig