Verwarm de oven voor op 165 °C. Bak de bladerdeegbakjes volgens de aanwijzingen op de verpakking op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd ondertussen de bieslook fijn.
Haal de bladerdeegbakjes uit de oven en laat iets afkoelen. Doe de gevuld eitjesalade in de spuitzak en spuit de vulling in de bladerdeegbakjes. Leg de zalmforeleitjes erop, bestrooi met de bieslook en verdeel over eventueel een etagère.
Kerstboomhapjes met gevuld eitjesalade (advertorial)
Deze borrelboompjes met gevuld eitjesalade en zalmforeleitjes zijn niet alleen een feest voor het oog, maar ook een ware smaaksensatie. Laat de kerst maar komen.
- vegatipVervang de zalmforeleitjes door smaakparels met ‘aceto balsamico di Modena BGA’ (AH Excellent).
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Kerstboomhapjes met gevuld eitjesalade (advertorial)
Deze borrelboompjes met gevuld eitjesalade en zalmforeleitjes zijn niet alleen een feest voor het oog, maar ook een ware smaaksensatie. Laat de kerst maar komen.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD197268_220x162_JPG.jpg)
16 personen
95 kcal
10 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 165 °C. Bak de bladerdeegbakjes volgens de aanwijzingen op de verpakking op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd ondertussen de bieslook fijn.
Haal de bladerdeegbakjes uit de oven en laat iets afkoelen. Doe de gevuld eitjesalade in de spuitzak en spuit de vulling in de bladerdeegbakjes. Leg de zalmforeleitjes erop, bestrooi met de bieslook en verdeel over eventueel een etagère.
vegatip:Vervang de zalmforeleitjes door smaakparels met ‘aceto balsamico di Modena BGA’ (AH Excellent).
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 16 personen)
600 g AH Excellent bladerdeegbakjes kerstboom
5 g verse bieslook
175 g Johma gevuld eitjesalade
1 el zalmforeleitjes
Dit heb je nodig
bakpapier
spuitzak
etagère