Kook de pasta in ruim water met zout.
Hak de hazelnoten grof.
Doe de boter en een paar salieblaadjes in een pan.
Voeg als de boter gesmolten is de Parmezaanse kaas toe en laat een paar minuten koken.
Giet de pasta af en vervolgens in de pan met de boter en parmezaanse kaas en roer.
Serveer de pasta op een bord en garneer met de geroosterde hazelnoten.
Linguine n°7 met parmezaancrème van De Cecco (advertentie)
Koken met De Cecco: eenvoud rijmt met smaak in deze pasta met parmezaancrème op basis van boter en salie. Maak het af met hazelnoten. Eet smakelijk!
- algemeenDit recept is ontwikkeld door De Cecco. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Linguine n°7 met parmezaancrème van De Cecco (advertentie)
Koken met De Cecco: eenvoud rijmt met smaak in deze pasta met parmezaancrème op basis van boter en salie. Maak het af met hazelnoten. Eet smakelijk!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD192078_220x162_JPG.jpg)
4 personen
495 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta in ruim water met zout.
Hak de hazelnoten grof.
Doe de boter en een paar salieblaadjes in een pan.
Voeg als de boter gesmolten is de Parmezaanse kaas toe en laat een paar minuten koken.
Giet de pasta af en vervolgens in de pan met de boter en parmezaanse kaas en roer.
Serveer de pasta op een bord en garneer met de geroosterde hazelnoten.
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door De Cecco. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
320 De Cecco Linguine n° 7
40 geroosterde hazelnoten
50 g ongezouten roomboter
6 blaadjes verse salie
50 g Parmigiano Reggiano