Groentespiesjes van de BBQ

Dol op groente van de BBQ? Dan heb je vast en zeker deze groentespiezen al in de smiezen! Lekker met maïs, courgette en paprika.

280 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Snijd de mais in stukken van 2 cm. Breng een pan water aan de kook en kook de mais hierin 7 min. Snijd de courgette in plakken van 2 cm. en halveer de plakken. Snijd de uien in parten en het vruchtvlees van de paprika in stukken van 2 cm.

  2. Rijg de groenten om en om aan de spiesjes en bestrijk elk spiesje met een ½ el aioli. Gril 12-14 min op de barbecue. Serveer met de rest van de aioli en de pesto.

Groentespiesjes van de BBQ

Dol op groente van de BBQ? Dan heb je vast en zeker deze groentespiezen al in de smiezen! Lekker met maïs, courgette en paprika.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig