Mini Aperol Spritz jello's

Jiggle jiggle jiggle! Met deze Aperol Spritz jello's vier je zeker een gezellig feestje.

50 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 2 uur wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Week de gelatineblaadjes ca. 5 min. in ruim koud water. Neem eruit, knijp goed uit en voeg samen met de sinaasappelsiroop toe aan het kokende water. Roer goed door tot de gelatine helemaal is opgelost. Schenk de Aperol Spritz erbij en roer door.

  2. Schenk het mengsel in de glaasjes en zet het daarna minimaal 2 uur in de koelkast.

  3. Snijd ondertussen de sinaasappel in de lengte in kwarten. Snijd 1 kwart in de breedte in 8 plakjes, zodat je 1 driehoekje per glaasje krijgt. De rest van de sinaasappel gebruik je niet. Haal de shotglaasjes uit de koelkast, decoreer met de driehoekjes sinaasappel en serveer met een lepeltje.

  • bereidingstipHet recept is tot en met stap 2 een dag van tevoren klaar te maken. Haal vlak voor het serveren uit de koelkast.
  • vegatipVervang de gelatine door 4 zakjes Dr. Oetker Vegatine, volg dan de aanwijzingen op de verpakking.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Mini Aperol Spritz jello's

Jiggle jiggle jiggle! Met deze Aperol Spritz jello's vier je zeker een gezellig feestje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig