Kook de Mini Gnocchi voor in max. 1 min. Giet af en bak de Mini Gnocchi in de olijfolie krokant in ca. 10-12 min.
Verwarm de Sugocasa Verdure met de gehalveerde kerstomaatjes in een pan. Voeg de babyspinazie toe.
Schep de pastasaus door de gebakken Mini Gnocchi en bestrooi met de Parmezaanse kaas snippers om het helemaal af te maken.
Mini gnocchi met Sugocasa Verdure van Grand'Italia (advertentie)
Koken met Grand’Italia: Varieer in jouw weekmenu met dit recept voor een simpele en snelle gnocchi, met Sugocasa Verdure, babyspinazie en kerstomaatjes.
- algemeenDit recept is ontwikkeld door Grand'Italia. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Mini gnocchi met Sugocasa Verdure van Grand'Italia (advertentie)
Koken met Grand’Italia: Varieer in jouw weekmenu met dit recept voor een simpele en snelle gnocchi, met Sugocasa Verdure, babyspinazie en kerstomaatjes.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD194331_220x162_JPG.jpg)
3 personen
475 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de Mini Gnocchi voor in max. 1 min. Giet af en bak de Mini Gnocchi in de olijfolie krokant in ca. 10-12 min.
Verwarm de Sugocasa Verdure met de gehalveerde kerstomaatjes in een pan. Voeg de babyspinazie toe.
Schep de pastasaus door de gebakken Mini Gnocchi en bestrooi met de Parmezaanse kaas snippers om het helemaal af te maken.
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door Grand'Italia. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 3 personen)
500 g Grand' Italia mini gnocchi
1 el milde olijfolie
690 g Grand’Italia Sugocasa verdure in fles
250 g cherrytomaten
50 g babyspinazie
50 g Parmezaanse-kaasflakes