Gnocchi in tomatensaus met groenten

Kleurrijk hè, dit Italiaanse groentegerecht!

695 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de uien in dunne partjes en halveer de grote bloemkool- en broccoliroosjes. Doe de ui, bloemkool- en broccoliroosjes en kappertjes in de ovenschaal. Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Rooster in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar. Schep halverwege om.

  2. Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de tomatensaus in een steelpan.

  3. Giet de gnocchi af en schep door de saus. Verdeel samen met de geroosterde groenten over de borden. Scheur de basilicumblaadjes in kleine stukjes, strooi samen met de kaas over het gerecht en serveer.

  • combinatietipLekker met Parmezaanse kaas flakes. Het gerecht is dan niet meer vegetarisch.

Gerelateerde recepten

Gnocchi in tomatensaus met groenten

Kleurrijk hè, dit Italiaanse groentegerecht!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig