Farro met paprika-tomatensaus

Farro is een waardige vervanger voor pasta of rijst.

550 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de farro volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan met 1 el olijfolie en bak de chipolata’s in 8 min. rondom bruin en gaar. Neem ze uit de pan en snijd in de lengte doormidden.

  2. Verhit ondertussen een hapjespan met de rest van de olie en bak de roerbakmix 2 min. Voeg de tomatensaus toe, breng aan de kook en laat nog 6 min. met de deksel erop op laag vuur koken. Laat ondertussen de gegrilde paprika uitlekken en snijd in reepjes. Voeg de laatste 2 min. toe aan de saus en schep om.

  3. Verdeel de farro over 4 borden en schep de saus erop. Verdeel de worstjes over de borden en serveer direct.

  • serveertipLekker met fijngesneden platte peterselie.

Farro met paprika-tomatensaus

Farro is een waardige vervanger voor pasta of rijst.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig