Verhit in een ruime wok 2 eetlepels zonnebloemolie. Bak de mini-krieltjes ca. 5 minuten. Snijd de frikandellen in stukjes van ca. 2,5 cm. Voeg dan de frikandellenstukjes toe aan de krieltjes en bak deze samen goudbruin. Snijd de rode ui in ringen. Bak deze kort mee. Breng de frikandellenwok op smaak met peper en zout.
Frikandellenwok met mini-krieltjes van CêlaVíta (advertentie)
Koken met CêlaVíta: lekker snel, aardappel met frikandel! Maak het speciaal met saus en ui.
- serveertipLekker met mayonaise en currysaus.
- algemeenDit recept is ontwikkeld door CêlaVíta. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Frikandellenwok met mini-krieltjes van CêlaVíta (advertentie)
Koken met CêlaVíta: lekker snel, aardappel met frikandel! Maak het speciaal met saus en ui.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD195737_220x162_JPG.jpg)
3 personen
439.3 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit in een ruime wok 2 eetlepels zonnebloemolie. Bak de mini-krieltjes ca. 5 minuten. Snijd de frikandellen in stukjes van ca. 2,5 cm. Voeg dan de frikandellenstukjes toe aan de krieltjes en bak deze samen goudbruin. Snijd de rode ui in ringen. Bak deze kort mee. Breng de frikandellenwok op smaak met peper en zout.
serveertip:Lekker met mayonaise en currysaus.
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door CêlaVíta. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 3 personen)
2 el zonnebloemolie
450 g CêlaVíta mini-krieltjes
3 frikandellen
1 rode ui
40 g mayonaise
40 g curry