Koreaanse (gochujang) noodles

Gochujang en noedels zijn voor elkaar gemaakt. Dat bewijst dit makkelijke, snelle recept!

525 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder boter of olie, rooster het sesamzaad 2 min. en haal uit de pan. Snijd de bosui in hele dunne ringetjes.

  2. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  3. Doe ondertussen de gochujang, sojasaus, sesamolie, rijstazijn en honing in een ruime kom. Rasp de knoflook erboven en meng goed met een garde.

  4. Meng de noedels met de saus en verdeel over borden. Bestrooi met het sesamzaad en de bosui.

  • combinatietipLekker met gebakken groente, zoals spitskool of broccoli.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Koreaanse (gochujang) noodles

Gochujang en noedels zijn voor elkaar gemaakt. Dat bewijst dit makkelijke, snelle recept!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig