Pita knak-döner

Worstjes + pita = pita knak-döner. Ideaal om een goede bodem te leggen voor het stappen of om van te genieten na het feesten.

425 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rasp de knoflook fijn. Snijd de peterselie fijn. Snijd de tomaten in plakjes. Meng de yoghurt met de mayonaise en de peterselie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg in de koelkast tot gebruik.

  2. Snijd de worstjes in schuine flinterdunne plakjes. Schep om met de ras el hanout. Verhit de olie in een koekenpan en bak 3 min.

  3. Verwarm ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. Snijd de pitabroodjes open, vul met de ijsbergsla, tomaat en de knakworst-döner. Serveer de knoflooksaus erbij.

  • combinatietipLekker met sriracha.
  • vegatipVervang de worstjes door vegetarische knaks.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Pita knak-döner

Worstjes + pita = pita knak-döner. Ideaal om een goede bodem te leggen voor het stappen of om van te genieten na het feesten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig