Rozemarijnbouillon met kip en venkel

170 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kipfilets in dunne reepjes snijden. Venkel schoonmaken, halveren en in dunne reepjes snijden. Knoflook pellen. In pan 1 1/2 liter water aan de kook brengen. Bouillontabletten erboven verkruimelen. Wok verhitten. Olie over panbodem laten uitvloeien. Kip in wok doen, knoflook erboven uitpersen en geheel ca. 2 minuten roerbakken. Bouillon in wok schenken. Reepjes venkel en rozemarijn (4 takjes achterhouden voor garnering) toevoegen. Deksel op wok leggen en bouillon ca. 10 minuten op laag vuur laten trekken. Rozemarijn uit bouillon nemen, vermout erdoor roeren. Bouillon over vier diepe borden verdelen. In elk bord takje rozemarijn leggen.

Rozemarijnbouillon met kip en venkel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig