Van struikjes paksoi blad afsnijden, stengels in plakjes snijden. Blaadjes op schaaltje leggen. Plakjes mengen met dressing van gembersiroop, citroensap, olie en saus. Op paksoiblaadjes leggen. Bestrooien met koriander of geroosterde sesamzaadjes.
Shanghai paksoisalade
10 min. bereiden
6 ingrediënten
Shanghai paksoisalade
bijgerecht
4 personen
10 min. bereiden
Aan de slag
Van struikjes paksoi blad afsnijden, stengels in plakjes snijden. Blaadjes op schaaltje leggen. Plakjes mengen met dressing van gembersiroop, citroensap, olie en saus. Op paksoiblaadjes leggen. Bestrooien met koriander of geroosterde sesamzaadjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 struikjes Shanghai paksoi
1 eetlepel gembersiroop
2 eetlepels citroensap
3 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper
1 eetlepel Japanse sojasaus
2 eetlepels fijngeknipte verse koriander