Met scherp mes 2 bietjes in plakjes van 2 mm dik snijden. Bietjes dakpansgewijs op platte serveerschaal rangschikken en bestrijken met 4 el gesmolten roomboter. Schaal afdekken met magnetronfolie. Bietjes in magnetron ca. 1 minuut op vol vermogen (700 watt) verwarmen. Folie verwijderen en bietjes royaal bestrooien met peper en in grove krullen geschaafde kaas.
Bietjescarpaccio
10 min. bereiden
4 ingrediënten
Bietjescarpaccio
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002005_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
2 personen
10 min. bereiden
Aan de slag
Met scherp mes 2 bietjes in plakjes van 2 mm dik snijden. Bietjes dakpansgewijs op platte serveerschaal rangschikken en bestrijken met 4 el gesmolten roomboter. Schaal afdekken met magnetronfolie. Bietjes in magnetron ca. 1 minuut op vol vermogen (700 watt) verwarmen. Folie verwijderen en bietjes royaal bestrooien met peper en in grove krullen geschaafde kaas.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
2 gekookte bietjes
4 el gesmolten roomboter
0 vierseizoenenpeper
0 Grana Pardano
Dit heb je nodig
magnetronfolie
platte, magnetronbestendige serveerschaal