Olie verhitten. Kaas ontkorsten en in 12 dikke staafjes van ca. 6 cm lang snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In kom pannenkoekenmeel en bier tot glad beslag kloppen. Bosuitjes door beslag mengen. Kaasstaafjes een voor een door beslag wentelen en in hete frituurolie met 4 stuks tegelijk in 2-3 minuten goudbruin bakken. Direct serveren.
- algemeenKaasbeignets kunnen van allerlei harde kaassoorten gemaakt worden. Experimenteer ook eens met leerdammer, belegen boerenkaas, emmentaler of bieslookkaas.
Geitenkaasbeignets
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002081_220x162_JPG.jpg)
12 porties
85 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Olie verhitten. Kaas ontkorsten en in 12 dikke staafjes van ca. 6 cm lang snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In kom pannenkoekenmeel en bier tot glad beslag kloppen. Bosuitjes door beslag mengen. Kaasstaafjes een voor een door beslag wentelen en in hete frituurolie met 4 stuks tegelijk in 2-3 minuten goudbruin bakken. Direct serveren.
algemeen:Kaasbeignets kunnen van allerlei harde kaassoorten gemaakt worden. Experimenteer ook eens met leerdammer, belegen boerenkaas, emmentaler of bieslookkaas.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
1 stuk Hollandse geitenkaas
3 bosuitjes
8 eetlepels pannenkoekenmix
½ flesje Premium Pilsener
0 olie om te frituren