Toostje met kippenlever

325 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kippenlevertjes schoonmaken en klein snijden. Sjalotje pellen en fijnsnipperen. Kappertjes grof hakken. In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en sjalotje fruiten. Levertjes toevoegen en ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Wijn toevoegen en zachtjes koken tot wijn is verdampt. Kappertjes door levertjes mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Van brood korstjes verwijderen en diagonaal halveren. In pan helft van resterende olie verhitten en helft van driehoekjes om en om krokant bakken. Laten uitlekken op keukenpapier en tweede portie bakken. Driehoekjes beleggen met kippenlevertjes. Op elk bord drie crostini leggen. Bieslook erboven fijnknippen.

Gerelateerde recepten

Toostje met kippenlever

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig