Kipfilet in reepjes snijden en bestrooien met fajitakruiden. In braadpan olie verhitten, ui en kip 5 minuten al omscheppend bakken. Peultjes erdoor scheppen en nog 5 minuten bakken. Taco's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en afgedekt met aluminiumfolie warmhouden. Taco's (aan tafel) vullen met kipmengsel en op elke taco 1 lepel zure room scheppen.
Taco's met Mexicaanse kip
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002181_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
520 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kipfilet in reepjes snijden en bestrooien met fajitakruiden. In braadpan olie verhitten, ui en kip 5 minuten al omscheppend bakken. Peultjes erdoor scheppen en nog 5 minuten bakken. Taco's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en afgedekt met aluminiumfolie warmhouden. Taco's (aan tafel) vullen met kipmengsel en op elke taco 1 lepel zure room scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 maal 2 kipfilets
1 zakje fajitakruidenmix
3 eetlepels olie
2 rode uien
300 g peultjes
1 pak soft taco's
125 ml zure room
Dit heb je nodig
aluminiumfolie