Komkommers wassen en uiteinden eraf snijden. Komkommers in de lengte halveren en zaadlijsten met theelepel eruit schrapen. Elke helft in 5 stukken snijden en deze in staafjes snijden. In wok olie verhitten. Komkommerstaafjes 3-4 min. roerbakken. Peper laatste minuut meebakken. Limoensap, sesamolie en vissaus naar smaak toevoegen. Komkommer overdoen in warme serveerschaal en bestrooien met sesamzaadjes.
Komkommer uit de wok
bijgerecht
4 personen
145 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Komkommers wassen en uiteinden eraf snijden. Komkommers in de lengte halveren en zaadlijsten met theelepel eruit schrapen. Elke helft in 5 stukken snijden en deze in staafjes snijden. In wok olie verhitten. Komkommerstaafjes 3-4 min. roerbakken. Peper laatste minuut meebakken. Limoensap, sesamolie en vissaus naar smaak toevoegen. Komkommer overdoen in warme serveerschaal en bestrooien met sesamzaadjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 komkommers
2 eetlepels olie
1 rode peper
1 limoen
2 eetlepels sesamolie
5 eetlepels Thaise vissaus
4 eetlepels geroosterde sesamzaadjes
Dit heb je nodig
wok