Breng ruim water aan de kook met zout. Kook de pasta in 10-12 min. beetgaar en laat afkoelen in een vergiet onder koud stromend water. Halveer de tomaatjes. Snijd de roomkaas in blokjes. Was de spinazie en dep droog. Meng in een kom de pasta, tomaatjes, roomkaas, zalm, kappertjes en dressing. Verdeel de spinazie over borden. Schep de pastasalade op de spinazie.
- combinatietipLekker met stokbrood.
Pastasalade met zalm
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012186_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
535 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Breng ruim water aan de kook met zout. Kook de pasta in 10-12 min. beetgaar en laat afkoelen in een vergiet onder koud stromend water. Halveer de tomaatjes. Snijd de roomkaas in blokjes. Was de spinazie en dep droog. Meng in een kom de pasta, tomaatjes, roomkaas, zalm, kappertjes en dressing. Verdeel de spinazie over borden. Schep de pastasalade op de spinazie.
combinatietip:Lekker met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g farfalle
250 g cherrytomaten
100 g roomkaas naturel
150 g verse spinazie
200 g gerookte zalmblokjes
2 el kappertjes
6 el Thousand Islands sladressing