Sla over vier borden verdelen. In kommetje olie en azijn tot sausje kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Dressing over salade sprenkelen. Druiven wassen en halveren. Van Munster met theelepel kleine bolletjes vormen. Kaasbolletjes en druiven over salade verdelen.
Salade met Munsterkaas
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010109_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
400 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Sla over vier borden verdelen. In kommetje olie en azijn tot sausje kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Dressing over salade sprenkelen. Druiven wassen en halveren. Van Munster met theelepel kleine bolletjes vormen. Kaasbolletjes en druiven over salade verdelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak gemengde friséesla
5 eetlepels olijfolie
2 eetlepels frambozenazijn
0 zout en peper
8 pitloze druiven
300 g Munster