Was sla en druiven en neem druiven van tros. Rooster amandelen in droge koekenpan. Snijd korstjes van kaas en snijd kaas in dunne reepjes. Roer in kommetje mosterd, 2 eetlepels olijfolie, walnootolie, azijn, zout en peper tot dressing. Verdeel sla, amandelen en kaas over vier borden. Sprenkel dressing erover. Roerbak druiven ca. 30 seconden. Schep sherry erdoor en verdeed druiven over salade. Serveer met (walnoten) ciabatta.
- algemeenVoor kinderen kunt u de sherry vervangen door druiven- of sinaasappelsap.
Salade met gebakken druiven en amandelen
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001365_220x162_JPG.jpg)
4 personen
360 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Was sla en druiven en neem druiven van tros. Rooster amandelen in droge koekenpan. Snijd korstjes van kaas en snijd kaas in dunne reepjes. Roer in kommetje mosterd, 2 eetlepels olijfolie, walnootolie, azijn, zout en peper tot dressing. Verdeel sla, amandelen en kaas over vier borden. Sprenkel dressing erover. Roerbak druiven ca. 30 seconden. Schep sherry erdoor en verdeed druiven over salade. Serveer met (walnoten) ciabatta.
algemeen:Voor kinderen kunt u de sherry vervangen door druiven- of sinaasappelsap.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 krop gemengde friseesla
1 bak pitloze druiven
1 zakje garneeramandelen
100 g Goudse kaas
½ tl grove Zaanse mosterd
3 el extra vierge olijfolie
2 el walnootolie
2 el appelciderazijn
1 el sherry medium dry