Snelle salade niçoise

Een salade is in de zomer altijd goed. Maak 'm extra lekker met artisjok, tonijn en olijven.

435 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de krieltjes met schil in 15 min. gaar en giet af. Laat iets afkoelen en halveer ze. Kook ondertussen de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken, pel ze en snijd in parten. Snijd de artisjokharten en tomaten in parten en doe in een ruime schaal. Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Doe samen met de krieltjes bij de andere groenten in de schaal. Laat de tonijn uitlekken. Verdeel de olijven, tonijn en eieren over de salade. Besprenkel met het citroensap en strooi het basilicum erover.

  • combinatietipLekker met meergranenstokbrood.

Snelle salade niçoise

Een salade is in de zomer altijd goed. Maak 'm extra lekker met artisjok, tonijn en olijven.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig