Kwark en vanillesuiker door elkaar roeren en in vier glazen scheppen. Basterdsuiker mengen met verkruimelde speculaas of bastognekoek en strooi dit over de kwark. Schep er de aardbeien erop.
Platte-kaas met aardbeien en speculaas
10 min. bereiden
5 ingrediënten
Platte-kaas met aardbeien en speculaas
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002360_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
10 min. bereiden
Aan de slag
Kwark en vanillesuiker door elkaar roeren en in vier glazen scheppen. Basterdsuiker mengen met verkruimelde speculaas of bastognekoek en strooi dit over de kwark. Schep er de aardbeien erop.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g magere kwark
1 zakje vanillesuiker
4 eetlepels donkerbruine basterdsuiker
1 speculaas of bastognekoek
250 g aardbeien