Druiven wassen en halveren. In steelpannetje stroop en appelsap ca. 1 minuut onder goed roeren verwarmen. Kaas diagonaal in vieren snijden. Op vier borden elk 3 puntjes kaas leggen en garneren met druiven. Stroop over kaas en rond druiven druppelen.
Kaaspuntjes met druiven en appelstroop
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012306_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
255 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Druiven wassen en halveren. In steelpannetje stroop en appelsap ca. 1 minuut onder goed roeren verwarmen. Kaas diagonaal in vieren snijden. Op vier borden elk 3 puntjes kaas leggen en garneren met druiven. Stroop over kaas en rond druiven druppelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
100 g pitloze witte druiven
1 eetlepel appelstroop
1 eetlepel appelsap
3 dikke plakken Zaanlander extra pikant