Verwijder het vel van de chorizoworst en snijd de worst in reepjes. Snijd de sla en de paprika's in reepjes. Snijd de ui in ringen. Snijd de tomaten in blokjes.
Fruit de ui in de olie in een braadpan 1 min. Voeg de chorizo en de paprika toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomaten, fajita mix en water toe en warm 2 min. mee.
Verwarm de wraps in de magnetron. Vul de wraps aan tafel met de sla, chorizomengsel en salsa.
Spaanse wraps
Viva España! Deze tomatenwraps vul je onder andere met paprika en chorizo. Olé!
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Spaanse wraps
Viva España! Deze tomatenwraps vul je onder andere met paprika en chorizo. Olé!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012528_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
860 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder het vel van de chorizoworst en snijd de worst in reepjes. Snijd de sla en de paprika's in reepjes. Snijd de ui in ringen. Snijd de tomaten in blokjes.
Fruit de ui in de olie in een braadpan 1 min. Voeg de chorizo en de paprika toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomaten, fajita mix en water toe en warm 2 min. mee.
Verwarm de wraps in de magnetron. Vul de wraps aan tafel met de sla, chorizomengsel en salsa.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g chorizo (worst)
½ stuk krop ijsbergsla
1 paprika groen/rood/geel
1 ui
2 vleestomaten
3 el traditionele olijfolie
30 g fajita seasoning mix
100 ml water
8 tortillawraps
4 el La Morena homemade salsa in pot