Was en halveer de aardbeien, laat de kroontjes zitten. Maak op 4 bordjes een torentje van kletskop, bolletje ijs, kletskop, bolletje ijs, kletskop en bolletje ijs. Garneer met een aardbei en bestrooi met poedersuiker. Serveer meteen.
Kletskoptorentjes met sorbetijs
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012578_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
165 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Was en halveer de aardbeien, laat de kroontjes zitten. Maak op 4 bordjes een torentje van kletskop, bolletje ijs, kletskop, bolletje ijs, kletskop en bolletje ijs. Garneer met een aardbei en bestrooi met poedersuiker. Serveer meteen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
50 g aardbeien
12 kletskoppen
1 beker sorbetijs bosvruchten
0 poedersuiker