In kom ui, augurk, wortelreepjes, 1 el citroensap, 1 tl mosterd en olie mengen. Wortelsla op smaak brengen met zout en peper. In kommetje mayonaise losroeren met rest van mosterd en citroensap. Saus eventueel nog wat verdunnen met water. Kibbeling in pan, oven of friteuse verwarmen volgens instructie op verpakking. Pistolets aan bovenkant over hele lengte diep insnijden. Blaadjes van little gem loshalen en over broodjes verdelen. Ook warme kibbeling in pistolets stoppen en mayonaise erover lepelen. Wortelsalade erbij serveren. Lekker met Vlaamse frites.
- algemeenU kunt voor deze snelle broodjes ook vissticks of gehalveerde lekkerbekjes gebruiken
Broodje kibbeling met wortelsla
hoofdgerecht
4 personen
555 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In kom ui, augurk, wortelreepjes, 1 el citroensap, 1 tl mosterd en olie mengen. Wortelsla op smaak brengen met zout en peper. In kommetje mayonaise losroeren met rest van mosterd en citroensap. Saus eventueel nog wat verdunnen met water. Kibbeling in pan, oven of friteuse verwarmen volgens instructie op verpakking. Pistolets aan bovenkant over hele lengte diep insnijden. Blaadjes van little gem loshalen en over broodjes verdelen. Ook warme kibbeling in pistolets stoppen en mayonaise erover lepelen. Wortelsalade erbij serveren. Lekker met Vlaamse frites.
algemeen:U kunt voor deze snelle broodjes ook vissticks of gehalveerde lekkerbekjes gebruiken
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 kleine ui
4 zoetzure augurken
1 zakje peen julienne
2 eetlepels citroensap
1 eetlepel grove mosterd
2 eetlepels zonnebloemolie
4 eetlepels mayonaise
1 schaaltje gebakken kibbeling
4 grote pistolets
1 little gem