In vergiet taugé met kokend water overgieten. Bosuitjes in ringetjes snijden. Paprika schoonmaken en zeer fijnsnijden. Van sesamolie, 2 el olijfolie, vissaus en honing dressing kloppen. Met zout en peper op smaak brengen. Grillpan verhitten. Tonijn in 8 reepjes snijden en met zout en peper bestrooien. Met rest van olie tonijn bestrijken en vis in 4 min. aan beide zijden vanbuiten bruin en vanbinnen rosé grillen. Taugé, bosui en dressing mengen, over vier borden verdelen en met paprika bestrooien. Tonijn over salade verdelen.
Taugésalade met gegrilde tonijn
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012855_220x162_JPG.jpg)
voorgerecht
4 personen
250 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In vergiet taugé met kokend water overgieten. Bosuitjes in ringetjes snijden. Paprika schoonmaken en zeer fijnsnijden. Van sesamolie, 2 el olijfolie, vissaus en honing dressing kloppen. Met zout en peper op smaak brengen. Grillpan verhitten. Tonijn in 8 reepjes snijden en met zout en peper bestrooien. Met rest van olie tonijn bestrijken en vis in 4 min. aan beide zijden vanbuiten bruin en vanbinnen rosé grillen. Taugé, bosui en dressing mengen, over vier borden verdelen en met paprika bestrooien. Tonijn over salade verdelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 schaaltje taugé
3 bosuitjes
½ rode paprika
2 eetlepels sesamolie
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels vissaus
2 theelepels honing
2 schaaltjes tonijnsteak
Dit heb je nodig
grillpan