Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Bospeen schoonmaken. Uien pellen, in ringen snijden en over bodem van magnetronschaal verdelen. Uien 1 min. op vol vermogen (750 watt) voorgaren. Vis erop leggen en met zout en peper bestrooien. Kookroom en witte wijn over vis schenken. Schaal afdekken en schol in 8-10 min. op half vermogen (400 watt) stoven. Bospeen in 6 min. beetgaar koken. Peterselie fijnknippen en door bospeen scheppen. Vis met puree en bospeen serveren.
Gestoofde scholfilet met peterseliepeen
Gestoofde scholfilet met peterseliepeen
hoofdgerecht
4 personen
525 kcal
25 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Bospeen schoonmaken. Uien pellen, in ringen snijden en over bodem van magnetronschaal verdelen. Uien 1 min. op vol vermogen (750 watt) voorgaren. Vis erop leggen en met zout en peper bestrooien. Kookroom en witte wijn over vis schenken. Schaal afdekken en schol in 8-10 min. op half vermogen (400 watt) stoven. Bospeen in 6 min. beetgaar koken. Peterselie fijnknippen en door bospeen scheppen. Vis met puree en bospeen serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 zak aardappelpuree
1 bos bospeen
2 uien
2 schaaltjes scholfilets
1 flesje finesse voor koken
100 ml droge witte wijn
½ zakje verse peterselie
Dit heb je nodig
magnetronschaal (inhoud 1,5 liter), ingevet