Tuinerwtensoep met cocktailgarnalen en dille

350 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. In soeppan sjalot in boter goudbruin fruiten. Slagroom erdoor roeren en 1 min. laten borrelen. Wijn en visbouillon erbij schenken en geheel aan de kook brengen. Soepbasis 3 min. doorkoken. Tuinerwten (handvol bewaren) aan soep toevoegen en 3 min. meekoken. Soep met staafmixer of in keukenmachine pureren, op smaak brengen met (zout en) peper. Cocktailgarnalen goed droogdeppen. Cocktailgarnalen en achtergehouden tuinerwten 1 min. in soep meewarmen. Soep over vier diepe borden verdelen en met dille bestrooien.

  • algemeenDiepvriesvis is het lekkerst als hij voor gebruik volledig ontdooid is, en daarna ontdaan wordt van alle overtollige vocht; inpakken in keukenpapier en goed droogdeppen.

Tuinerwtensoep met cocktailgarnalen en dille

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig