Biefstuk met droge kerriemarinade

155 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. In droge koekenpan met antiaanbaklaag venkelzaad en korianderblad roosteren en in vijzel kneuzen. In kom komijn, kerrie, eventueel chilipepeper en geroosterde kruiden mengen met zout en peper. Biefstukken halveren en in plakjes van 1 cm dik snijden. Plakjes met kruidenmengsel inwrijven. Aan tafel telkens plakje biefstuk aan fonduevork steken en in hete olie in 1 min. bruinbakken.

  • algemeenNet even anders: Een kleine variatie op de marinade: rooster 1 tl gemalen komijn in een steelpan. Doe dit over in een kommetje en meng er 1 tl Chinees vijfkruidenpoeder, 1/2 el kerriepoeder en een verkruimeld chilipepertje.

Gerelateerde recepten

Biefstuk met droge kerriemarinade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig