In droge koekenpan met antiaanbaklaag venkelzaad en korianderblad roosteren en in vijzel kneuzen. In kom komijn, kerrie, eventueel chilipepeper en geroosterde kruiden mengen met zout en peper. Biefstukken halveren en in plakjes van 1 cm dik snijden. Plakjes met kruidenmengsel inwrijven. Aan tafel telkens plakje biefstuk aan fonduevork steken en in hete olie in 1 min. bruinbakken.
- algemeenNet even anders: Een kleine variatie op de marinade: rooster 1 tl gemalen komijn in een steelpan. Doe dit over in een kommetje en meng er 1 tl Chinees vijfkruidenpoeder, 1/2 el kerriepoeder en een verkruimeld chilipepertje.
Biefstuk met droge kerriemarinade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010288_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
155 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In droge koekenpan met antiaanbaklaag venkelzaad en korianderblad roosteren en in vijzel kneuzen. In kom komijn, kerrie, eventueel chilipepeper en geroosterde kruiden mengen met zout en peper. Biefstukken halveren en in plakjes van 1 cm dik snijden. Plakjes met kruidenmengsel inwrijven. Aan tafel telkens plakje biefstuk aan fonduevork steken en in hete olie in 1 min. bruinbakken.
algemeen:Net even anders: Een kleine variatie op de marinade: rooster 1 tl gemalen komijn in een steelpan. Doe dit over in een kommetje en meng er 1 tl Chinees vijfkruidenpoeder, 1/2 el kerriepoeder en een verkruimeld chilipepertje.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 theelepel venkelzaad
1 theelepel gedroogd korianderblad
½ theelepel gemalen komijn (djinten)
½ eetlepel kerriepoeder
1 chilipeper
2 (kogel)biefstukken
Dit heb je nodig
vijzel
fonduepan met olie
fonduevorken