Champignon-kipspiesjes met mosterdmayonaise

420 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Satéstokjes 15 min. in koud water weken. In kom mayonaise, crème fraîche, mosterd en honing roeren tot gladde saus. Bacon halveren en om champignons wikkelen. Kipfiletblokjes bestrooien met zout en peper. Kipblokjes aan satéstokjes rijgen en elk door bacon-champignon steken. Spiesje in hete olie in 3 min. gaarbakken. Mosterdmayonaise als dip erbij serveren.

  • algemeenSlanke versie: Een slankere versie van deze mosterddip maakt u met halfvolle mayonaise en in plaats van crème fraîche Griekse yoghurt met 0% vet. De bacon kunt u eventueel vervangen door rauwe ham of rookvlees.

Champignon-kipspiesjes met mosterdmayonaise

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig