Visburger met komkommer-yoghurtsaus

Zó klaar en zó op, maak maar vast een dubbele!

480 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schaaf de helft van de komkommer in de lengte in linten. Snijd de andere helft in kleine blokjes. Snijd de bieslook fijn. Meng in een kommetje de mayonaise, blokjes komkommer en bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Verhit de olie in een pan en bak de kabeljauwburgers in 6-8 min. goudbruin en gaar. Snijd de bolletjes open en beleg de onderste helften met de komkommerstroken. Leg de visburgers erop en verdeel de saus erover.

  • algemeenHeel Amerikaans maar wel erg lekker: chips bij je hamburger.
  • algemeenNog lekkerder: snijd het broodje doormidden en rooster het kort onder de grill.
  • algemeenGrote trek: een dubbele burger is dé oplossing voor grote trek. Neem twee burgers in plaats van één en een extra half broodje. Stapelen maar! Onderste broodjeshelft, komkommer, burger, saus, bovenste broodjeshelft, nog een burger, saus en daarop de bovenkant van het extra halve broodje.
  • Visburger met komkommer-yoghurtsaus

    Instructievideo - 02:03 min.

Visburger met komkommer-yoghurtsaus

Zó klaar en zó op, maak maar vast een dubbele!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig