Schaaf de helft van de komkommer in de lengte in linten. Snijd de andere helft in kleine blokjes. Snijd de bieslook fijn. Meng in een kommetje de mayonaise, blokjes komkommer en bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de olie in een pan en bak de kabeljauwburgers in 6-8 min. goudbruin en gaar. Snijd de bolletjes open en beleg de onderste helften met de komkommerstroken. Leg de visburgers erop en verdeel de saus erover.
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
Zó klaar en zó op, maak maar vast een dubbele!
- algemeenHeel Amerikaans maar wel erg lekker: chips bij je hamburger.
- algemeenNog lekkerder: snijd het broodje doormidden en rooster het kort onder de grill.
- algemeenGrote trek: een dubbele burger is dé oplossing voor grote trek. Neem twee burgers in plaats van één en een extra half broodje. Stapelen maar! Onderste broodjeshelft, komkommer, burger, saus, bovenste broodjeshelft, nog een burger, saus en daarop de bovenkant van het extra halve broodje.
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
Instructievideo - 02:03 min.
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
Zó klaar en zó op, maak maar vast een dubbele!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_069671_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
480 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schaaf de helft van de komkommer in de lengte in linten. Snijd de andere helft in kleine blokjes. Snijd de bieslook fijn. Meng in een kommetje de mayonaise, blokjes komkommer en bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de olie in een pan en bak de kabeljauwburgers in 6-8 min. goudbruin en gaar. Snijd de bolletjes open en beleg de onderste helften met de komkommerstroken. Leg de visburgers erop en verdeel de saus erover.
algemeen:Heel Amerikaans maar wel erg lekker: chips bij je hamburger.
algemeen:Nog lekkerder: snijd het broodje doormidden en rooster het kort onder de grill.
algemeen:Grote trek: een dubbele burger is dé oplossing voor grote trek. Neem twee burgers in plaats van één en een extra half broodje. Stapelen maar! Onderste broodjeshelft, komkommer, burger, saus, bovenste broodjeshelft, nog een burger, saus en daarop de bovenkant van het extra halve broodje.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ komkommer
2 el verse bieslook
6 el mayonaise met yoghurt
2 el traditionele olijfolie
4 gepaneerde kabeljauwburgers
4 bruine bollen