Helft van rucola fijnsnijden. Eieren loskloppen met melk, gesneden rucola, zout en peper. In koekenpan olie verhitten en achtereenvolgens vier omeletten bakken. Pistolets opensnijden en besmeren met roomkaas. Rest van rucola op broodjes leggen. Omelet er dubbelgevouwen tussen leggen.
Rucolaomelet
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010344_220x162_JPG.jpg)
4 personen
300 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Helft van rucola fijnsnijden. Eieren loskloppen met melk, gesneden rucola, zout en peper. In koekenpan olie verhitten en achtereenvolgens vier omeletten bakken. Pistolets opensnijden en besmeren met roomkaas. Rest van rucola op broodjes leggen. Omelet er dubbelgevouwen tussen leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
30 g rucolasla
4 eieren
4 eetlepels halfvolle melk
2 eetlepels zonnebloemolie
4 bruine pistoletjes
4 eetlepels roomkaas met knoflook