Halveer de meloen en schep de zaadjes eruit. Snijd elke helft in stukken, verwijder daarna de schil en snijd eventueel de stukken in dunnere plakken. Besprenkel de meloen met de olijfolie. Wikkel elk plakje meloen in een stukje ham en steek het vast met een cocktailprikker. Bestrooi de hapjes met (versgemalen) peper.
- algemeenLaat de meloen na het besprenkelen enige tijd staan: hij wordt dan gemarineerd in de zoetige basilicumolie.
Meloen in serranoham
6 personen
86 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de meloen en schep de zaadjes eruit. Snijd elke helft in stukken, verwijder daarna de schil en snijd eventueel de stukken in dunnere plakken. Besprenkel de meloen met de olijfolie. Wikkel elk plakje meloen in een stukje ham en steek het vast met een cocktailprikker. Bestrooi de hapjes met (versgemalen) peper.
algemeen:Laat de meloen na het besprenkelen enige tijd staan: hij wordt dan gemarineerd in de zoetige basilicumolie.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 galiameloen
1 theelepel olijfolie met basilicum
150 g serranoham
Dit heb je nodig
cocktailprikkers