Serranoham

350 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 30 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Ris de blaadjes van 3 takjes tijm. Verhit 1 el zonnebloemolie in een pan met anti­aanbaklaag. Bak de noten met de tijm al roerend 3 min. Breng op smaak met tuinkruiden, peper en zout. Laat afkoelen op een bord.

  2. Droog de artisjokharten met keukenpapier en halveer ze. Meng met de rest van de olie. Verhit de grillpan en gril de artisjok 3 min. Keer halverwege. Marineer ze met de olijfolie, knoflook en de rest van de tijm minstens 30 min.

  3. Verdeel de hamplakjes over een schaal. Serveer met de noten en de artisjokharten.

Serranoham

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig