Rooster in een droge koekenpan in 2-3 minuten het amandelschaafsel goudbruin en laat dit afkoelen. Klop de slagroom stijf met 2 eetlepels jam. Verdeel de halve perziken over vier borden en schep in elke perzik wat frambozenroom en bovenop een klein toefje frambozenjam. Garneer de gevulde perziken met het geroosterde amandelschaafsel.
- algemeenToevallig nog wat vanille-ijs in de vriezer? Serveer de gevulde perziken met een bolletje ijs ernaast!
Gevulde perziken
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_004529_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
300 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rooster in een droge koekenpan in 2-3 minuten het amandelschaafsel goudbruin en laat dit afkoelen. Klop de slagroom stijf met 2 eetlepels jam. Verdeel de halve perziken over vier borden en schep in elke perzik wat frambozenroom en bovenop een klein toefje frambozenjam. Garneer de gevulde perziken met het geroosterde amandelschaafsel.
algemeen:Toevallig nog wat vanille-ijs in de vriezer? Serveer de gevulde perziken met een bolletje ijs ernaast!
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eetlepels amandelschaafsel
1 pakje slagroom
3 eetlepels frambozenjam
1 blik halve perziken op siroop