Snijd de kapjes van de tomaten en hol de tomaten uit met een lepel (vruchtvlees en pitjes worden niet gebruikt). Klop de eieren in een kom los en voeg wat zout en peper toe. Smelt de boter in een koekenpan. Giet de losgeklopte eieren in de pan, voeg de blokjes kaas toe en laat het eimengsel al roerend op een zacht vuur stollen. Neem de pan van het vuur. Verdeel het roerei over de uitgeholde tomaten en leg er enkele blaadjes rucola op. Serveer direct.
- algemeenJe kunt de gevulde tomaten ook warm serveren. Zet ze (gevuld, maar zonder de rucola) 10 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven.
Gevulde tomaten met roerei en blauwaderkaas
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_004636_220x162_JPG.jpg)
6 personen
125 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kapjes van de tomaten en hol de tomaten uit met een lepel (vruchtvlees en pitjes worden niet gebruikt). Klop de eieren in een kom los en voeg wat zout en peper toe. Smelt de boter in een koekenpan. Giet de losgeklopte eieren in de pan, voeg de blokjes kaas toe en laat het eimengsel al roerend op een zacht vuur stollen. Neem de pan van het vuur. Verdeel het roerei over de uitgeholde tomaten en leg er enkele blaadjes rucola op. Serveer direct.
algemeen:Je kunt de gevulde tomaten ook warm serveren. Zet ze (gevuld, maar zonder de rucola) 10 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
6 trostomaten
4 eieren
15 g boter
75 g blauwaderkaas
15 g rucola