Gebakken aardappelsalade en gegrild gehakt

628 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Aardappels wassen, in dikke plakken snijden (niet schillen) en 15 min. koken. Afgieten en een beetje droogdeppen. In koekenpan olie verhitten en aardappels bruinbakken. Iets laten afkoelen. Bestrooien met zout. Ondertussen slabladeren lostrekken, wassen en drogen. Tomaat in partjes snijden. Bosuitjes (ook groen) in ringen snijden. Knoflook pellen en snipperen. In schaal mayonaise mengen met azijn, salademix, knoflook en 1/2 tl peper. Warme gebakken aardappels erdoor scheppen. Sla en tomaat op vier borden leggen, aardappels erover scheppen. Plakjes gehakt oprollen en erbij leggen. Bosui erover strooien.

Gerelateerde recepten

Gebakken aardappelsalade en gegrild gehakt

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig