Snijd tussen de vliesjes van de grapefruit de partjes uit de vrucht. Meng de ketchup, mayonaise en sherry door de garnalen, breng op smaak met zout en peper, en verdeel over 8 glaasjes. Leg de grapefruitpartjes erop. Bestrooi met wat peterselie.
Hollandse garnalen met grapefruit
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_004953_220x162_JPG.jpg)
voorgerecht
8 personen
40 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd tussen de vliesjes van de grapefruit de partjes uit de vrucht. Meng de ketchup, mayonaise en sherry door de garnalen, breng op smaak met zout en peper, en verdeel over 8 glaasjes. Leg de grapefruitpartjes erop. Bestrooi met wat peterselie.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
2 grapefruits
1 eetlepel ketchup
1 el mayonaise
1 eetlepel sherry
1 bakje Hollandse garnalen
1 eetlepel verse peterselie