Klop een glad beslag van het bakmeel, 1 el olie, de melk, het ei en de vanillesuiker. Vet met een kwastje een antiaanbakpan in met olie. Schep voor 1 pannenkoekje 3 el beslag in de pan en bak op middelhoog vuur aan beide kanten goudbruin. Klop de slagroom lobbig. Serveer de warme pannenkoekjes met de slagroom en vers fruit. Lekker met wat honing.
- algemeenU kunt voor dit recept ook diepvriesfruit gebruiken, bijvoorbeeld bosbessen.
Pannenkoeken bakken
Instructievideo - 02:02 min.
Pannenkoekjes met room
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005079_220x162_JPG.jpg)
6 personen
170 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Klop een glad beslag van het bakmeel, 1 el olie, de melk, het ei en de vanillesuiker. Vet met een kwastje een antiaanbakpan in met olie. Schep voor 1 pannenkoekje 3 el beslag in de pan en bak op middelhoog vuur aan beide kanten goudbruin. Klop de slagroom lobbig. Serveer de warme pannenkoekjes met de slagroom en vers fruit. Lekker met wat honing.
algemeen:U kunt voor dit recept ook diepvriesfruit gebruiken, bijvoorbeeld bosbessen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
125 g zelfrijzend bakmeel
1 el zonnebloemolie
150 ml melk
1 ei
1 zakje vanillesuiker
1 bekertje slagroom
0 vers fruit