Amandelen roosteren in droge koekenpan. Room met vanillesuiker en 1 el citroensap stijfkloppen. Banaan pellen, in plakjes snijden en met 1 el citroensap besprenkelen. Banaan en fruitsalade mengen. Over 4 schaaltjes verdelen. Flinke toef citroenroom erop scheppen en met amandelen garneren.
Slagroom kloppen
Instructievideo - 01:31 min.
Tropische fruitsalade met citroenroom
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013863_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
220 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Amandelen roosteren in droge koekenpan. Room met vanillesuiker en 1 el citroensap stijfkloppen. Banaan pellen, in plakjes snijden en met 1 el citroensap besprenkelen. Banaan en fruitsalade mengen. Over 4 schaaltjes verdelen. Flinke toef citroenroom erop scheppen en met amandelen garneren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eetlepels amandelschaafsel
1 beker slagroom
1 zakje vanillesuiker
2 eetlepels citroensap
1 banaan
1 bak tropische fruitsalade