Ui met knoflook 5 min. in azijn laten staan. Suiker door uienmengsel roeren. Olie, chilipeper, tomaatstukjes, zongedroogde tomaat en verse kruiden toevoegen. Geheel op smaak brengen met zout en peper. Lekker bij vlees of vis van de barbecue.
Tomatenrelish
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010211_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
460 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Ui met knoflook 5 min. in azijn laten staan. Suiker door uienmengsel roeren. Olie, chilipeper, tomaatstukjes, zongedroogde tomaat en verse kruiden toevoegen. Geheel op smaak brengen met zout en peper. Lekker bij vlees of vis van de barbecue.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 rode ui
1 teentje knoflook
50 ml rode-wijnazijn
1 eetlepel lichtbruine basterdsuiker
150 ml olijfolie extra vierge
1 gedroogd chilipepertje
3 trostomaten
10 zongedroogde tomaten
1 eetlepel verse munt
1 eetlepel verse basilicum