Snijd de tomaten en de geitenkaas in plakjes en verdeel ze om en om op een groot bord. Meenemen: dek af met vershoudfolie. Verdeel er ter plekke de basilicumblaadjes over en besprenkel naar smaak met de olijfolie. Lekker met ciabattabrood.
- algemeenWilt u toch liever een klassieke salade caprese? Vervang de geitenkaas dan door een paar plakken mozzarella. AH heeft kleine flesjes olijfolie extra vierge van 250 ml. Dat is handig meenemen!
Tomaten-geitenkaassalade
bijgerecht
4 personen
150 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tomaten en de geitenkaas in plakjes en verdeel ze om en om op een groot bord. Meenemen: dek af met vershoudfolie. Verdeel er ter plekke de basilicumblaadjes over en besprenkel naar smaak met de olijfolie. Lekker met ciabattabrood.
algemeen:Wilt u toch liever een klassieke salade caprese? Vervang de geitenkaas dan door een paar plakken mozzarella. AH heeft kleine flesjes olijfolie extra vierge van 250 ml. Dat is handig meenemen!
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
3 trostomaten
150 g geitenkaas
1 bakje verse basilicum
0 olijfolie extra vierge
Dit heb je nodig
vershoudfolie